Adeziv preparat pentru tapet si borduri - 07-10

Adeziv pasta, premixat pentru tapete grele, tapet profilat, tapet din vinil, tapete cu insertii metalice, tapete armate cu fibre de sticla, precum si pentru toate tipurile de borduri decorative.

Mai multe detalii

07-10
Produs nou

264,90 lei

Livrare 1-7 zile

- +

Compară

 
Informații

Adezivul Pufas 07 este potrivit pentru tapete grele, tapet profilat, tapet din vinil, tapete cu insertii metalice, tapete armate cu fibre de sticla, precum si pentru toate tipurile de borduri decorative. Adezivii Pufas 07 pot fi utilizati si pentru marirea puterii de aderenta a altor adezivi de tapet. De asemenea adezivul Pufas 07 este recomandat pentru aplicarea tapetelor in medii mai umede sau cu temperaturi ridicate precum: spaletii ferestrelor si zonele din spatele radiatoarelor. Adezivul Pufas 07 este recomandat si pentru securizarea liprii tapetelor pe suprafete foarte slab sau non-absorbante precum plintele din PVC, suprafetele vopsite cu vopsele in ulei sau pe carcasele de plastic ale aparatajelor, acest adeziv lipeste chiar si vinil pe vinil. Pufas 07 este un adeziv premixat, gata de a fi utilizat, cu aderenta initiala foarte mare si devine transparent dupa uscare. Pufas 07 are un consum de 250g / mp.

Etichete: adezivi
 
Fișa tehnică
Fabricat in Germania
Destinat pentru tapete grele / tapete vinilice / tapete armate cu fibra de sticla / tapete textile / borduri decorative / fototapete
Cantitate 10 kg
Suficient pentru aprox. 40 mp
Stare pasta
Aplicare cu rola
Path: > > Adeziv preparat pentru tapet si borduri - 07-10

Accesorii

30 alte produse în aceeași categorie:

Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă