Toate stickerele

Toate stickerele 

Stickerele decorative sunt decoratiuni autoadezive pentru perete sau mobila usor de aplicat. Va punem la dispozitie o gama mare de stickere decorative pentru pereti cu teme diverse care variaza de la flori, la citate si stickere pentru copii. Stickerele decorative se pot aplica pe pereti, mobila, usi sau frigidere. Varietatea mare de modele si d...
Mai multe
 • Florale & Animale
  Florale & Animale

  Stickere decorative, decoratiuni autoadezive pentru perete si mobila, modele cu flori si animale. Stickere decorative florale pentru amenajari livinguri, dormitoare, holuri sau bucatarii.

 • Geometrice & abstracte
  Geometrice & abstracte

  Stickere decorative, decoratiuni autoadezive pentru pereti si mobilier, modele geometrice si abstracte. Stickere decorative geometrice, decoratiuni interioare pentru amenajare livinguri, dormitoare, holuri sau bucatarii.

 • Cuvinte & citate
  Cuvinte & citate

  Stickere decorative, decoratiuni interioare pentru pereti si mobila, modele cu diverse citate, cuvinte si expresii. Stickere decorative, decoratiuni autoadezive pentru amenajari si decorari de sufragerii, dormitoare, bucatarii, camere de copii si tineret, sau alte spatii din case.

 • Sclipici
  Sclipici
  Stickere decorative cu sclipici, decoratiuni interioare autocolante pentru perete, mobilier sau usi. Stickere decorative pentru amenajare si decorare sufragerie, dormitor, camera copii sau tineret, bucatarie sau alte spatii din casa.
 • Catifea
  Catifea
  Stickere decorative cu catifea, decoratiuni interioare autoadezive pentru decorare pereti si mobilier. Stickere decorative pentru amenajari livinguri, dormitoare, holuri, birouri. Daca doriti o nota de eleganta alegeti un sticker decorativ cu catifea.
 • Efect metalic
  Efect metalic
  Stickere decorative in culori metalizate sau cu aspect metalic. Decoratiuni interioare autoadezive pentru perete sau mobilier. Stickere decorative pentru amenajare living, dormitor, hol, bucatarie, camere tineret sau alte spatii din case si nu numai.
 • Sarbatori & Evenimente
  Sarbatori & Evenimente
  Stickere decorative pentru Craciun, Paste sau alte sarbatori si evenimente. Cu ajutorul acestor decoratiuni autoadezive pentru perete este mult mai usor sa creati in casa dumneavoastra atmosfera de sarbatoare. Stickerele printate pe film de vinil pot fi usor aplicate, iar dupa inlaturare nu raman urme pe pereti, mobilier sau usi, totodata ele pot fi refolosite.
Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă