Fototapet Disney

Filtrare produse

Fototapet Disney 

Fototapet cu personaje Disney pentru fete si baieti, decoratiuni pentru pereti. Fototapete pentru amenajari camere de copii, gradinite si spatii de joaca cu personaje din cele mai indragite filme Disney: Mickey Mouse si prietenii sai, Tinkerbell, Ariel, Rapunzel, Alba ca Zapada, Cenusareasa si celelalte printese Disney, Fulger McQueen si celelal...
Mai multe
 • Cars
  Cars
  Fototapet Cars pentru amenajari camere copii, gradinite si spatii de joaca. Decoratiuni interioare pentru copii cu imagini Disney. Fototapete cu Fulger McQueen, Tow Mater, Sally, McMissile, Francesco Bernoulli si ceilalti eroi Cars. Finisaje decorative pentru pereti si usi in camere de baieti sau fetite.
 • Printese si zane
  Printese si zane
  Fototapete pentru fete cu printese si zane Disney, decoratiuni interioare pentru amenajari camere de copii, gradinite si locuri de joaca. Fototapet cu printesele Disney: Alba ca Zapada, Cenusareasa, Ariel, Rapunzel, Aurora, Pocahontas, Jasmine, Belle, Mulan, Tiana, Merida sau Tinkerbell. Finisaje decorative pentru amenajarea camerei copilului.
 • Winnie the Pooh
  Winnie the Pooh
  Fototapet pentru copii cu Winnie the Pooh si prietenii sai, decoratiuni interioare pentru amenajari camere copii, gradinite si spatii de joaca. Fototapete, finisaje decorative pentru pereti cu personaje Disney.
 • Mickey Mouse
  Mickey Mouse
  Fototapete cu Mickey Mouse, decoratiuni interioare pentru amenajari camere copii, gradinite si spatii de joaca. Fototapet pentru copii cu Mickey Mouse si prietenii sai: Minnie, Donald Duck, Daisy, Pluto, Goofy, imagini cu cele mai indragite personaje Disney.
 • Planes
  Planes
  Fototapet pentru copii, decoratiuni interioare pentru amenajari camere copii, gradinite si locuri de joaca. Fototapete cu personaje Disney din seria Planes.
Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă