Fototapet peisaje

Fototapet peisaje 

Fototapete cu peisaje montane, urbane si exotice. Decoratiuni pentru perete cu imagini din natura, potrivite pentru amenajari interioare de livinguri, dormitoare, bucatarii, camere de tineret sau birouri. Aduceti in casa un colt din natura sau peisajul preferat prin folosirea unui fototapet cu peisaj in proiectul dumneavoastra de amenajare.
Mai multe
 • Fototapet peisaje montane
  Fototapet peisaje montane
  Fototapet cu peisaje montane, decoratiuni de interior pentru pereti, cu imagini din natura. Fototapete pentru amenajari interioare in case, apartamente, garsoniere sau spatii publice. Aduceti natura mai aproape de dumneavoastra prin folosirea unui fototapet cu imagini de la munte.
 • Fototapet peisaje urbane
  Fototapet peisaje urbane
  Fototapet cu peisaj urban, finisaje decorative pentru pereti cu imagini urbane. Fototapete cu imagini din mari orase ale lumii: Paris, Londra, New York, infatisand cladiri sau locuri celebre. Decoratiuni interioare pentru pereti potrivite pentru amenajari de spatii publice: birouri, magazine, saloane, cluburi, baruri, holuri sau pentru amenajari de case, apartamente si garsoniere.
 • Fototapet peisaje exotice
  Fototapet peisaje exotice
  Fototapet cu peisaje exotice, decoratiuni interioare pentru perete cu imagini tropicale, exotice: plaja, mare, palmieri, insule. Fototepete, finisaje decorative pentru pereti interiori pretabile pentru amenajare de camere mari sau mici in case, apartamente, garsoniere, hoteluri si pensiuni.
Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă