Camere copii

Camere copii 

Decoratiuni si materiale pentru finisaje decorative in camere de copii. In aceasta categorie gasiti tapet, fototapet si stickere decorative pentru copii. Va punem la dispozitie decoratiuni atat pentru fete cat si pentru baieti, potrivite pentru amenajari ale spatiilor destinate copiilor: camere de copii, gradinite si locuri de joaca. Puteti aleg...

Mai multe
 • Tapet camere copii
  Tapet camere copii

  Tapet decorativ pentru camere de copii, gradinite si locuri de joaca. Finisaje decorative pentru camere de baieti sau fete cu personaje indragite, sau modele pentru copii. Amenajari interioare pentru camera copilului cu materiale moderne si rezistente.

 • Fototapete copii
  Fototapete copii
  Modele de fototapet pentru amenajari camere de copii, gradinite si spatii de joaca. In portofoliul nostru gasiti modele de fototapet atat pentru fete cat si pentru baieti, sau fototapete cu model unisex. Puteti alege din gama noastra de fotototapete modele cu personaje Disney si Marvel precum: Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Tinkerbell, Ariel, Alba ca Zapada, Spiderman, Iron Man, Fulger McQueen si multe altelele, in diverse dimensiuni. Fototapetele sunt decoratiuni pentru perete usor de aplicat si cu mare efect decorativ, de aceea va recomandam ca in proiectul de amenajare pentru camera copilului sa folositi un fototapet, cu siguranta copilul se va bucura.
 • Stickere decorative copii
  Stickere decorative copii

  Stickere decorative pentru copii, decoratiuni autoadezive pentru pereti, usi sau mobilier. Stickere decorative pentru decorarea si amenajarea camerelor de copii, gradinitelor si locurilor de joaca. Exista modele de stickere atat pentru fete cat si pentru baieti cu animale, plante si alte teme specifice copiilor, sau puteti opta pentru un sticker cu personaje indragite de copii din povesti sau filme Disney: Alba ca Zapada, Mickey Mouse, Ariel, Rapunzel, Spiderman sau Fulger McQueen.

Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă