Adezivi & scule

Filtrare produse

Adezivi & scule 

Va oferim o gama larga de scule, adezivi si materiale necesare pentru montajul de tapete si fototapete sau pentru finisarea acestora. Produsele provin de la furnizori care respecta cele mai inalte standarde europene de calitate: Schuller Eh'klar si Pufas. De la producatorul german Pufas va oferim: adeziv pentru toate tipurile de tapet, fototapet...

Mai multe
 • Adeziv tapet
  Adeziv tapet
  Adezivi Pufas potriviti pentru toate tipurile de tapete, fototapete si borduri decorative. In functie de tipul de tapet si de suprafata pe care doriti sa aplicati tapet sau fototapet va trebui sa alegeti un adeziv potrivit care poate fi premixat, gata pentru utilizare, sau sub forma de pudra, caz in care va trebui diluat cu apa.
 • Scule tapet
  Scule tapet
  Scule pentru pregatirea peretilor si aplicarea tapetelor, fototapetelor si bordurilor decorative. Pentru un montaj reusit de tapet sau fototapet este nevoie de scule potrivite.
 • Solutie dezlipit tapet
  Solutie dezlipit tapet
  Pregatirea peretilor pentru aplicarea unui nou tapet sau fototapet inseamna in multe cazuri indepartarea, dezlipirea vechilor tapete sau fototapete. Folosindu-se solutie decapanta Tap-ex de la Pufas vechile tapete sau fototapete vor fi mai usor de dezlipit.
 • Finisaje tapet
  Finisaje tapet
  Vopsele pe baza de latex, vopsele acrilice metalizate si lac protector pentru tapete, fototapete, borduri decorative sau vopsele.
Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă