Stickere decorative

Stickere decorative 

Stickerele decorative sunt decoratiuni pentru perete sau mobila usor de aplicat. Va punem la dispozitie o gama mare de stickere decorative pentru pereti cu teme diverse care variaza de la flori, la citate si stickere pentru copii. Stickerele decorative sunt decoratiuni autoadezive si se pot aplica pe pereti, mobila, usi sau frigidere. Varietatea...

Mai multe
 • Toate stickerele
  Toate stickerele
  Stickerele decorative sunt decoratiuni autoadezive pentru perete sau mobila usor de aplicat. Va punem la dispozitie o gama mare de stickere decorative pentru pereti cu teme diverse care variaza de la flori, la citate si stickere pentru copii. Stickerele decorative se pot aplica pe pereti, mobila, usi sau frigidere. Varietatea mare de modele si dimensiuni face ca stickerele decorative sa poata fi folosite in amenajari de living, dormitor, bucatarie, camere de copii sau birou. In oferta noastra gasiti stickere decorative printate pe film de vinil, aceste stickere nu lasa urme si pot fi reaplicate de mai multe ori.
 • Stickere pentru copii
  Stickere pentru copii
  Stickere decorative pentru copii, decoratiuni autoadezive pentru pereti, usi sau mobilier. Stickere decorative pentru decorare si amenajare camere copii, gradinite si locuri de joaca. Exista modele de stickere atat pentru fete cat si pentru baieti cu animale, plante si alte teme specifice copiilor, sau puteti opta pentru un sticker cu personaje indragite de copii din povesti sau filme Disney: Alba ca Zapada, Mickey Mouse, Ariel, Rapunzel, Spiderman sau Fulger McQueen.
 • Decoratiuni perete
  Decoratiuni perete

  Decoratiuni autoadezive pentru pereti. Decoratiuni interioare rapid si usor de aplicat, fara deranj in casa si fara montatori profesionisti.

Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă