Peisaje & Natura

Peisaje & Natura 

Modele de fototapet cu imagini din natura: peisaje, flori, cascade, plaja, mare, munte, padure sau planete. In aceasta categorie de fotototapete veti gasi decoratiuni potrivite pentru camere mari sau mici, pentru amenajari interioare de livinguri, bucatarii, camere de tineret, dormitoare sau birouri. Nu ezitati sa includeti in proiectul dumneavo...

Mai multe
 • Toate natura
  Toate natura
  Modele de fototapet cu imagini din natura: peisaje, flori, cascade, plaja, mare, munte, padure sau planete. In aceasta categorie de fotototapete veti gasi decoratiuni potrivite pentru camere mari sau mici, pentru amenajari interioare de livinguri, bucatarii, camere de tineret, dormitoare sau birouri. Nu ezitati sa includeti in proiectul dumneavoastra de amenajare a casei cel putin un fototapet deoarece cu un efort minim veti obtine un mare efect vizual.
 • Fototapet peisaje
  Fototapet peisaje
  Fototapete cu peisaje montane, urbane si exotice. Decoratiuni pentru perete cu imagini din natura, potrivite pentru amenajari interioare de livinguri, dormitoare, bucatarii, camere de tineret sau birouri. Aduceti in casa un colt din natura sau peisajul preferat prin folosirea unui fototapet cu peisaj in proiectul dumneavoastra de amenajare.
 • Fototapet cu padure
  Fototapet cu padure
  Fototapete cu paduri, decoratiuni pentru pereti cu imagini din natura. Aduceti in casa un colt din natura prin folosirea unui fototapet cu padure in proiectul dumneavoastra de amenajare. Aceste modele de fototapet sunt potrivite pentru amenajari interioare in sufragerie, dormitor, bucatarie, camera de tineret sau birou.
 • Fototapet apus sau rasarit
  Fototapet apus sau...
  Fototapet cu imagini solare, apus sau rasarit de soare in diverse locuri, sau peisaje care au in prim plan soarele. Aceste fototapete se potrivesc oentru amenajari de living, dormitor, bucatarie sau birou.
 • Fototapet cu animale
  Fototapet cu animale
  Fototapet cu animale, decoratiuni pentru perete cu animale, potrivite pentru amenajari interioare de sufragerii, dormitoare, holuri sau camere de copii. In aceasta categorie gasiti fototapete cu animale domestice si salbatice: caini, pisici, cai, pesti, tigrii, elefanti, lei,zebre asadar puteti alege un fototapet cu animalul dumneavoastra preferat.
 • National Geographic
  National Geographic
  Fototapet National Geographic, decoratiuni pentru perete cu imagini realizate de National Geographic. Fototapete cu peisaje, imagini cu animale sau vederi urbane pentru amenajari interioare de case si spatii publice.
 • Fototapete florale
  Fototapete florale
  Fototapet cu flori, decoratiuni pentru pereti cu teme florale. Aceste fototapete sunt potrivite pentru amenajare living, dormitor, bucatarie, birou. Puteti alege dintr-o gama mare de imagini cu flori, un fototapet floral potrivit pentru casa dumneavoastra, astfel incat sa realizati amenajari calde si pline de optimism.
 • Dimensiuni fototapete natura
  Dimensiuni fototapete...
  Fototapete intr-o gama variata de modele si dimensiuni. Pentru a va face cautarea unui fototapet cat mai usoara am impartit fototapetele in functie de dimensiuni si format: fototapete mari, medii si mici si fototapete panoramice sau portret; va oferim de asemea si formatul pentru decorarea usilor. In cazul in care nu gasiti o dimensiune de fototapet potrivita va rugam sa ne contactati pentru a va oferi un fototapet personalizat.
Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă