Categorii

Lista produselor producătorului A.S. Creation

A.S. Creation este unul dintre cei mai importanti producatori germani si europeni de tapete si fototapete. Produsele A.S. Creation acopera toate nivelele de pret, calitate si aplicabilitate cerute pe piata de tapet din Europa.

Producator tapet AS Creation  www.as-creation.com

Fondata in 1974, compania A.S. Creation AG este unul dintre cei mai noi producatori germani de tapet, dar totodata unul dintre cei mai mari si importanti producatori de tapet din Europa. Productia se desfasoara in doua unitati din Germania: Gummersbach-Derschlag si Wiehl-Bomig, iar incepand cu 2012 o noua unitate de productie a fost inaugurata in Rusia la Dzerzhinsk. Pe langa productia de tapete si fototapete din grup mai face parte si compania producatoare de materiale textile Indes Fuggerhaus Textil GmBH. Anual prin activitatea de productie de tapete si fototapete sunt produse peste 6000 de modele diferite, din toate tipurile de materiale si acoperind toate ariile de aplicare. Brandurile din portofoliul A.S. Creation sunt: Innova, AS Creation, Living Walls si Architects Paper, sub aceste branduri au fost dezvoltate colectii de tapet in colaborare cu nume ca: Versace, Porsche Design Studio, Hadi Teherani, Lars Contzen, Michael Michalsky, Raffi, Werner Aisslinger, Esprit, Naf Naf, Daniel Hechter, Jette Joop, Brigitte sau Schoner Wohnen.


Modelele de tapet si fototapet AS Creation sunt disponibile in toata Romania prin www.verdeco.ro, magazin online si in Baia Mare prin magazinul Verdeco, unde va asteptam cu drag sa rasfoiti cele peste 100 de cataloage de tapet.

Mai multe
Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă