Toate fototapetele

Toate fototapetele 

In aceasta sectiune gasesti o gama variata de modele de fototapet, cu diverse dimensiuni si formate. Fototapetele sunt potrivite pentru a amenaja si decora orice perete sau camera, indiferent daca se afla in casa sau este spatiu public.

Mai multe
 • Toate
  Toate

  Fototapet, decoratiuni, finisaje decorative pentru pereti interiori. Va punem la dispozitie fototapete intr-o gama variata de modele si dimensiuni. Puteti alege de la fototapet cu peisaje si imagini din natura pana la fototapete cu flori sau fototapet pentru camere de copii, la dimensiuni care fac posibila incadrarea in orice proiect de design interior. Fototapetele sunt decoratiuni pentru perete usor de aplicat si cu mare efect decorativ, se potrivesc in orice amenajare, fie ca este vorba de casa: living, dormitor, camera copii, camera tineret, bucatarie, birou, sau spatii publice: holuri, restaurante, saloane de frumusete, baruri, sali de evenimente, gradinite pentru copii si locuri de joaca.

 • Dimensiuni fototapete
  Dimensiuni fototapete

  Fototapetele sunt disponibile in diverse dimensiuni si formate, astfel incat sa se potriveasca pe orice perete, in orice tip camera, indiferent daca iti doresti peisaje, flori, modele abstracte sau modele pentru copii.

 • Fototapet hartie
  Fototapet hartie
  Fototapete, decoratiuni interioare pentru pereti, imprimate pe hartie speciala blueback cu cerneluri ecologice. Fototapetele noastre sunt produse conform celor mai inalte standarde europene de calitate si de protectia mediului incojurator.
 • Fototapet material netesut
  Fototapet material...
  Fototapete, decoratiuni interioare pentru perete, imprimate cu vopsele ecologice pe suport netesut (vlies sau non woven). Aceste fototapete ofera o inalta calitate a imaginii si usurinta in montaj. Fototapetele pe suport netesut sunt produse conform celor mai inalte standarde europene de calitate si de protectie a mediului inconjurator.
 • Promotie! - Fototapet W+G
  Promotie! - Fototapet W+G

  Reduceri de pret - fototapete W+G. Imprimate pe material din fibre netesute (non-woven, vlies) sau pe hartie blue-back, fototapetele W+G sunt usor de aplicat. Te invitam sa-ti alegi fototapetul potrivit din multitudinea de peisaje montane sau tropicale, harti pentru camere de copii, imagini urbane, florale sau diverse motive grafice, toate cu preturi mici.

Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă