Fototapet

Filtrare produse

Categorii

Fototapet 

Fototapetul este un produs modern pentru finisarea si decorarea peretilor interiori. Va punem la dispozitie fototapete intr-o gama variata de imagini si dimensiuni. Puteti alege dintre modele cu peisaje si imagini din natura, modele florale sau pentru camere de copii, la dimensiuni care fac posibila includerea fototapetelor in orice proiect de d...

Mai multe
 • Toate fototapetele
  Toate fototapetele

  In aceasta sectiune gasesti o gama variata de modele de fototapet, cu diverse dimensiuni si formate. Fototapetele sunt potrivite pentru a amenaja si decora orice perete sau camera, indiferent daca se afla in casa sau este spatiu public.

 • Fototapet copii
  Fototapet copii
  Modele de fototapet pentru amenajari camere de copii, gradinite si spatii de joaca. In portofoliul nostru gasiti modele de fototapet atat pentru fete cat si pentru baieti, dar si fototapete cu model unisex. Puteti alege din gama noastra de fotototapete modele cu personaje Disney si Marvel precum: Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Tinkerbell, Ariel, Alba ca Zapada, Spiderman, Iron Man, Fulger McQueen si multe altelele, in diverse dimensiuni. Fototapetele sunt decoratiuni pentru perete usor de aplicat si cu mare efect decorativ, de aceea va recomandam ca in proiectul de amenajare pentru camera copilului sa folositi un fototapet, cu siguranta copilul se va bucura.
 • Peisaje & Natura
  Peisaje & Natura

  Modele de fototapet cu imagini din natura: peisaje, flori, cascade, plaja, mare, munte, padure sau planete. In aceasta categorie de fotototapete veti gasi decoratiuni potrivite pentru camere mari sau mici, pentru amenajari interioare de livinguri, bucatarii, camere de tineret, dormitoare sau birouri. Nu ezitati sa includeti in proiectul dumneavoastra de amenajare a casei cel putin un fototapet deoarece cu un efort minim veti obtine un mare efect vizual.

 • Fototapet imagini diverse
  Fototapet imagini diverse

  Modele de fototapet cu imagini diverse: scene urbane, orase si monumente, cladiri cunoscute, imagini artistice, fotografie. In aceasta categorie se regasesc fototapete cu imagini potrivite pentru amenajari interioare in case, apartamente, garsoniere sau spatii de utilitate publica precum: restaurante, baruri, holuri, saloane, magazine. Diversitatea mare de imagini si dimensiuni va vor ajuta sa integrati un fototapet in orice proiect de amenajare.

Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă