Decoratiuni perete

Filtrare produse

Decoratiuni perete 

Decoratiuni autoadezive pentru pereti. Decoratiuni interioare rapid si usor de aplicat, fara deranj in casa si fara montatori profesionisti.

Mai multe
 • Oglinzi autoadezive
  Oglinzi autoadezive

  Oglinzile decorative va ofera posibilitatea de a schimba orice interior in cateva secunde, cu aceste decoratiuni aveti posibilitatea de a decora orice considerati ca trebuie decorat: sufragerii, dormitoare, holuri, bai sau camere de copii. Toate pot sa se reflecte in luciri de oglinda cu foarte putin efort si in cateva secunde. Oglinzile cu forma rotunda pot servi ca si tusa decorativa in spatele candelabrelor sau lampilor, imbunatatind cosiderabil calitatea iluminarii. Varietatea mare de forme si gravuri pot satisface cu exactitate nevoile sau gusturile clientilor nostri. Oglinzile decorative sunt produse din placi acrilice transparente pe care sunt aplicate mai multe straturi de vopsea speciala, pachetul include si benzi autoadezive cu ajutorul carora oglinzile pot fi aplicate in locul ales.

 • Cristale naturale
  Cristale naturale

  Cristale decorative, decoratiuni revolutionare care ofera posibilitatea de a decora rapid, usor si eficient orice este necesar a fi decorat: pereti, mobilier, lampi, oglinzi, obiecte sanitare, interioare de aprtamente, garsoniere sau case pot capata straluciri de diamant in cateva secunde. Produse din cristal cu concentratie de 32% de PbO, aceste decoratiuni au o stralucire deosebita de briliant, taieturi inovative si preturi mici. Cristalele decorative au diferite forme, taieturi si dimensiuni. Va oferim cristale cu straluciri de diamant transparent, colorat sau de culoarea mierii. Cristalele noastre decorative au fatete taiate in fata si spate plat pe care este aplicat un strat de adeziv astfel incat sa fie usor de aplicat pe orice suprafata chiar pe suprafete dure sau texturate.

 • Frize autoadezive
  Frize autoadezive

  Borduri decorative, frize pentru pereti, autoadezive. Aceste decoratiuni se plica pur si simplu pe perete dupa indepartarea foliei protectoare, este un mod simplu si rapid de decorare.

Compară 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare comandă